Εγκαταλείποντας την πόλη και επιστροφή στην φύση με το σκύλο του

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι ηλίθιο ή επίτευγμα να εγκαταλείψεις την εργασία σου για να κάνεις περιπέτειες με το σκύλο σου; Ρίξτε μια ματιά στο Instagram του Henrik Vikse.

Ο Vikse εγκατέλειψε την εταιρία που εργαζόταν, αλλά δεν είχε σταματήσει να εργάζεται εντελώς. Αντ ‘αυτού, ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση με εργασία από το σπίτι, χαρίζοντάς του έτσι την ελευθερία να κάνει περιπέτειες με το σκύλο του. Το ζευγάρι απολαμβάνει τώρα ταξίδια σε όλη τη Νορβηγία, κάνοντας κάμπινγκ σε πολλές γραφικές τοποθεσίες.

Ο Vikse γράφει, “είμαι πιο ευέλικτος τώρα, γι ‘αυτό πάω για κάμπινγκ σε όλη τη Νορβηγία με το σκύλο μου. Μπορούμε να ακολουθήσουμε το όνειρό μας και να πάμε για σκι πάνω από τα περισσότερα εθνικά πάρκα στη Νορβηγία. ”

Καταγράφει τα ταξίδια τους στο Instagram με το όνομα akiakthehusky. “Ένας σκύλος με μύτη για περιπέτειες.» Με πάνω από 11.000 οπαδούς κοιτάζοντας την όμορφη συλλογή τους από αναμνήσεις είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί … αυτοί οι δύο ζουν το όνειρο!

Έξω στο δρόμο και ψηλά στα βουνά Vikse έχει πάντα το χρόνο να σταματήσει, να γνωρίσει και να φωτογραφίσει τα άλλα σκυλιά που τρέχουν πολλά από τα οποία είναι δυνατά και ισχυρά. Με την κάμερα στο χέρι, Ο Vikse τεκμηριώνει κάθε βήμα του.

Akiak-the-adventure-dog-10__880

boredpanda-1-of-1-27__880

boredpanda-1-of-1-12__880

Akiak-the-adventure-dog-4__880

Akiak-the-adventure-dog-5__880

boredpanda-1-of-1-22__880

boredpanda-1-of-1-2__880

boredpanda-1-of-1-11__880

Akiak-the-adventure-dog-14__880

AKAIK-1-of-1-3__880

 

 

Και ο άντρας πίσω από την κάμερα…

Akiak-the-adventure-dog-17__880

Previous Article

Φυσικά φαινόμενα, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν

Next Article

8 νέα πλάσματα, που ανακαλύφθηκαν σε βαθείς ωκεανούς.

Διαβάστε επίσης: