Δύο κουτάβια έπεσαν σε λάκκο με κόμπρα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ακούμε συχνά εκπληκτικές ιστορίες για τον κόσμο των ζώων, και πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, όπως αυτή παρακάτω, που δείχνουν ότι ακόμα και αυτά, μπορούν να προστατεύσουν δείχνοντας την “ευαισθησία” σε κάτι πιο αδύναμο.

Αυτή η συγκεκριμένη ιστορία έλαβε χώρα στο ινδικό κρατίδιο του Πουντζάμπ. Δύο μικρά κουτάβια έπεσαν κατά λάθος σε ένα πηγάδι. Ο λάκκος ήταν πολύ βαθύς, και δεν μπορούσαν να βγει από μόνα τους.  Ο ιδιοκτήτης τους λίγο αφού παρατήρησε ότι έλειπαν, άκουσε δυνατά,  το κλάμα της μητέρας τους.

Ο άνθρωπος κοίταξε στο πηγάδι και είδε το εξής. Μία βασιλική κόμπρα καθόταν δίπλα στα δύο κουτάβια! Περιέργως, το φίδι δεν τα απείλησε με κανέναν τρόπο. Αντιθέτως, φάνηκε να τα προστατεύει από τις επικίνδυνες πλευρές του φρεατίου, τα οποία είχαν πολύ νερό. Τα κουτάβια πέρασαν συνολικά 48 ώρες στο λάκκο. Όταν τελικά έφτασε βοήθεια από τις αρχές, η κόμπρα σύρθηκε στην άλλη πλευρά. Τα κουτάβια δεν τραυματίστηκαν, ενώ το φίδι μεταφέρθηκε στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερο.

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ακόμα και τα πιο επικίνδυνα πλάσματα στη Γη ξέρουν τι σημαίνει η βοήθεια όταν ένα ον είναι σε κίνδυνο.

πηγή: youtube
Previous Article

Το εντυπωσιακό χρωματιστό φαράγγι στην Αίγυπτο

Next Article

Οι 15 απόλυτες φωτογραφίες του National Geographic

Διαβάστε επίσης: