Φωτογραφίες με τρομακτικό Backstory

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Όπως και στους πίνακες ζωγραφικής, και γενικότερα στην τέχνη, έτσι και σε κάθε φωτογραφία είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε λήψη. Κι αυτό γιατί το κάθε καρέ είναι μόνο ένας απειροελάχιστος χρόνος. Πρίν από αυτό αλλά και μετά δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο τρομακτικα backstories φωτογραφιών.

Regina Kay Walters

Disturbing Photos EMGN1

Αυτή η φωτογραφία, της 14χρονης Regina Kay Walters, λήφθηκε από τον Robert Ben Rhoades, έναν κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος βρέθηκε αργότερα να οδηγάει μία νταλίκα, έχοντας κατασκευάσει ένα θάλαμο βασανιστηρίων στο πίσω μέρος. Ο Rhoades τράβηξε τη φωτογραφία αφού έκοψε τα μαλλιά της κοπέλας και την ανάγκασε να φόρεσει φόρεμα και τακούνια. Αφού την σκότωσε την εγκατέλειψε σ έναν εγκαταλελειμμένο σταύλο στο Illinois.

 

Chris McCandless

Disturbing Photos EMGN2

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε ο McCandless για τον εαυτό του, αφού τόλμησε να ταξιδέψει μόνος του στην Αλάσκα. Λίγο μετά τη λήψη, ο McCandless βρέθηκε νέκρος σ ένα λεωφορείο, προφανώς από την πείνα.
Η ζωή του έγινε έμπνευση για το βιβλίο και τη μετέπειτα ταινία “Into the Wild”.

 

James Bulger

Disturbing Photos EMGN3

Το μικρό παιδί σε αυτή τη φωτογραφία, ο James Bulger, απαγάγεται από τη μητέρα του, από δύο δεκάχρονα αγόρια. Στην παραπάνω λήψη απεικονίζεται το ένα από τα δύο παιδιά που τον απαγάγει.

Έπειτα από αυτό τον οδήγησαν στις σιδηροδρομικές γραμμές 3km μακριά, όπου του έριξαν μπλε χρώμα στο μάτι του, κλώτσησαν και πάτησαν πάνω του και τον χτύπησαν με πέτρες και τούβλα. Αργότερα τοποθέτησαν μπαταρίες στο στόμα του και έριξαν μία σιδερένια βέργα στο κεφάλι του, προκαλώντας τη θραύση του κρανίου.

Τα αγόρια τον τοποθέτησαν στις γραμμές του τρένου και τελικά χτυπήθηκε και από αυτό. Αλλά ήταν σαφές κατά την νεκροψία ότι ο Bulger είχε πεθάνει πριν χτυπηθεί από το τρένο, με αποτέλεσμα οι δύο δεκάχρονοι να καταδικαστούν ως δολοφόνοι.

 

Tyler Hadley

Disturbing Photos EMGN4

Ο Δεκαεπτάχρονος Tyler Hadley ήθελε να κάνει πάρτι στο σπίτι του, αλλά οι γονείς του δεν έφυγαν. Έτσι το απόγευμα τους χτύπησε στο κεφάλι και το σώμα, με σφυρί μέχρι να πεθάνουν. Έκρυψε τα σώματα τους, καθάρισε, και τελικά έκανε το πάρτι.
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αργά το βράδυ, αφού είχε πει στο φίλο του Max (στα αριστερά) για τις δολοφονίες.

 

Travis Alexander

Disturbing Photos EMGN7

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Travis Alexander που τραβήχτηκε λίγο πριν δολοφονηθεί από την πρώην φίλη του Jodi Arias. Πήγε σπίτι του, κάθισε μαζί του, και πήρε πολλές φωτογραφίες του.

Το σώμα του Travis ανακαλύφθηκε πέντε ημέρες αργότερα στο ντους από την οικογένειά του. Είχε υποστεί 27 μαχαιριές, και είχε δεχτει πυροβολισμό στο κεφάλι.

 

Η Θρησκευτική οργάνωση Heaven’s Gate

Disturbing Photos EMGN8

Στις 26 Μαρτίου, 1997, 39 μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης Heaven’s Gate αυτοκτόνησαν, πιστεύοντας ότι έτσι οι ψυχές τους θα μεταφερθούν με διαστημόπλοιο στον κομήτη Hale-Bopp. Η ομάδα οδηγήθηκε σε αυτό από έναν άνδρα που ονομαζόταν «Do», ο οποίος πίστευε ότι ήταν απόγονος του Ιησού Χριστού.
Ο Marshall Applewhite, ο ιδρυτής της λατρείας, είπε στους συν-ακολούθους του, ότι ο κόσμος ήταν έτοιμος να «καθαριστεί» από εξωγήινους και χρειάζεται για να φύγει.

 

Blanche Monnier

Disturbing Photos EMGN9

Η Blanche Monnier κρατήθηκε όμηρος για 24 χρόνια σε ένα κλειδωμένο, ζώντας με τα δικά της απόβλητα. Ανακαλύφθηκε το 1901 όταν κάποιος ειδοποιήσε την αστυνομία, ανακλύπτοντας τα ίχνη της.
Βρέθηκε να κάθεται πάνω στα κόπρανα της, ζυγίζοντας 22kg. Δεν είχε δει το φως του ήλιου για 24 χρόνια.

 

Reynaldo Dagsa

Disturbing Photos EMGN11

Ο Reynaldo Dagsa γιόρταζε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την οικογένειά του, και ήθελε μια φωτογραφία ως αναμνηστική. Η παραπάνω λήψη έγινε δέκατα του δευτερολέπτου πριν ο Reynaldo δολοφονηθεί όπως βλέπετε και παραπάνω.
Ο Reynaldo ήταν πολιτικός, και είχε προηγουμένως βάλει το δολοφόνο στη φυλακή για κλοπή αυτοκινήτου.

 

Ο Ναός των μαθητών του Χριστού

Disturbing Photos EMGN13

Ο Jim Jones ίδρυσε το Ναό των Μαθητών του Χριστού, μια λατρεία της οποίας η δραστηριότητα κορυφώθηκε με τη μεγαλύτερη μαζική αυτοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας, με 918 θανάτους.

Τα μέλη της ανακάτεψαν βάλιουμ και κυάνιο και τοποθετούσαν ορισμένη δόση μέσω σύριγγας. Οι ενήλικες έριχναν στο στόμα των παιδιών τους.

 

Candy Man

Disturbing Photos EMGN14

Ο Dean Corll γνωστός και ως Candy Man, επειδή χαρίζε γλυκά στα παιδιά της γειτονιάς. Ήταν ένας από τους πιο παραγωγικούς κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία, και ευθύνεται για το βασανισμό, βιασμό και τη δολοφονία 28 αγοριών μεταξύ του 1970 και 1973. Είχε δύο συνεργούς, ο ένας από τους οποίους τελικά τον σκότωσε.

Αυτή η φωτογραφία βρέθηκε στα υπάρχοντά του. Απεικόνιζει ένα 12χρονο αγόρι καθώς και τα εργαλεία βασανισμού. Τοχειρότερο είναι ότι αυτό το παιδί δεν έχει ποτέ εντοπιστεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι Corll δολοφόνησε περισσότερα παιδιά από ό, τι γνωρίζει η αστυνομία.

Previous Article

Μουσική Χωροχρονομηχανή Μας Ταξιδεύει Μουσικά στις 5 Ηπείρους.

Next Article

Οι πέντε πιο παράξενοι δολοφόνοι όλων των εποχών (Μέρος Α)

Διαβάστε επίσης: