Η αντιμετώπιση του ανθρώπου απέναντι στα ζώα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η διατροφή του κάθε ατόμου, καθορίζεται αποκλειστικά από το ίδιο το υποκείμενο. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αποβάλλουν το κρέας από την καθημερινότητα τους, άλλοι απέχουν ακόμα και από τα παράγωγά τους (γάλα, αυγά κ.λ.π.),  αλλά η μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων επιλέγει την παμφαγία.

Είναι βέβαιο, ότι τα τελευταία χρόνια η αύξηση της κατανάλωσης του κρέατος έχει φτάσει στα ύψη, και η απαίτηση για κάλυψη των αναγκών, έχει εκτοξεύσει τον αριθμό των ζώων που σφάζονται καθημερινά στις τεράστιες βιομηχανίες. Ο ακανόνιστος και τρελός αυτός ρυθμός, υποκίνησε την επιστήμη σε συνεργασία με τα εργοστάσια παραγωγής, για αναζήτηση, γρηγορότερου τρόπου ανάπτυξης των οργανισμών, μεγαλύτερης ποσότητας, πιο γευστικού φαγητού μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Παράλληλα οι ανάγκες του άνθρωπου δεν έμειναν εκεί. Η υπερβολική ανάγκη της προβολής του εαυτού μας, για λόγους που δεν θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο, έδωσε την δυνατότητα στους επιχειρηματίες τη δημιουργία βιομηχανιών, εκμεταλλεύοντας τα ζώα, για ένδυση, διασκέδαση και πειραματικούς σκοπούς.

Για όλα τα παραπάνω η συντριπτική πλειοψηφία, έχει γνώση των γεγονότων. Οι περισσότεροι αποφεύγουμε να το επεξεργαστούμε και να το αναλύσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αλήθεια δεν βρίσκεται ανάμεσα μας.

Η ομάδα του freethinking, συγκέντρωσε 16 αληθινές φωτογραφίες με αντιθέσεις, με σκοπό την υποκίνηση της σκέψης του καθενός.

 

Ελέφαντες και εκπαίδευση

 

 

Γουρούνια και φαγητό

 
Αρκούδες και ένδυση

 

Μαιμούδες και πειράματα

 

Σκύλος και άνθρωπος

 

 

Φύση και Ζωολογικός κήπος

 

Κοτόπουλα και σφαγεία

 

Δελφίνια και θέαμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Article

Ιστορικά Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων.

Next Article

Πυροσβέστες, που ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν παγιδευμένα ζώα

Διαβάστε επίσης: