Αξέχαστα λάθη ταινιών, που ίσως ποτέ δεν προσέξαμε

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Οι λάτρεις του κινηματογράφου είναι πολύ καλά καταρτισμένοι στο να παρατηρούν τα λάθη σε ταινίες που βλέπουν. Κάθε μικροσκοπική αλλαγή στην εμφάνιση ενός χαρακτήρα ή τη θέση ενός αντικειμένου είναι συνήθως αντιληπτή από τα αιχμηρά μάτια του παρατηρητή. Υπάρχουν όμως και κάποια λάθη που είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά.

Twilight

Αν παρακολουθήσετε την ταινία με προσοχή, θα δείτε στο παράθυρο του αυτοκινήτου την αντανάκλαση από τις κάμερες. Αυτό είναι πραγματικά ένα κοινό λάθος που πολλοί σκηνοθέτες αποτυγχάνουν να το καλύψουν.

 

Inglourious Basterds

Το διακριτικά στο στήθος του Γερμανού αξιωματικού εξαφανίζονται και στη συνέχεια επανεμφανίζονται σε μεταγενέστερη σκηνή.

Avatar

Όταν ο Jake ανοίξει την κάψουλα, δεν υπάρχει κανένα σημάδι αναπηρικής καρέκλας. Μια στιγμή αργότερα, φαίνεται από το πουθενά δίπλα του.

Terminator 2: Judgement Day

 

Νωρίς στην ταινία, ο εξολοθρευτής υπερασπίζεται τον John ενάντια στις σφαίρες από το Τ-1000, τον αντίπαλο του, με το ίδιο του το σώμα, και δέχεται έναν ολόκληρο γεμιστήρα στην πλάτη του. Το παλτό του είναι γεμάτο με τρύπες από σφαίρες. Αλλά λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται καινούρια και άθικτη.

Όταν το φορτηγό που οδηγάει ο T-1000 στην καταδίωξη του με τον John Connor, πέφτει πάνω από τη γέφυρα, τα μπροστινά παράθυρα φαίνεται να έχουν φύγει. Στο επόμενο πλάνο είναι εκεί και πάλι.

 

The Avengers

Στη σκηνή όπου ο Thor καταστρέφει τα πάντα γύρω του, ο προφυλακτήρας ενός αυτοκινήτου αποκαθίσταται ως εκ θαύματος.

 

Dallas Buyers Club

Αυτή η ταινία λαμβάνει χώρα το 1985, αλλά σε μια σκηνή βλέπουμε την αφίσα μιας Lamborghini Aventador. Αυτό το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε το 2011.

Titanic

Μάλλον υπήρχαν δύο καράβια. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε τα δύο διαφορετικά καταστρώματα;

 

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Φαίνεται ότι υπήρχαν μερικοί πειρατές στη συμμορία Τζακ Σπάροου, οι οποίοι ήταν οπαδοί της σύγχρονης μόδας.

 

Terminator 3: Rise of the Machines

Σε ένα σημείο της ταινίας, ο John και η Kate πέταξαν μακριά με ένα μικρό λευκό αεροπλάνο. Ο αριθμός στο πλάι  φαίνεται αρχικά να είναι N3035C. Μόλις είχαν προσγειωθεί, ο αριθμός άλλαξε σε N3973F.

 

Marie Antoinette

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό λάθος μπορεί να δει κανείς σε αυτή την βιογραφία της βασίλισσας της Γαλλίας σε σκηνοθεσία της Σοφίας Κόπολα. Φαίνονται τα παπούτσια converse, που σίγουρα δεν υπήρχαν το 18ο αιώνα.

 

The Usual Suspects

Όταν έρχεται το αεροπλάνο  στο αεροδρόμιο, διαθέτει τέσσερις κινητήρες. Δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται να έχει χάσει δύο από αυτούς.

 

Ted

Ο κύριος χαρακτήρας ο John φαίνεται να κρατάει το smartphone του ανάποδα σε σχεδόν όλες τις σκηνές της ταινίας.

 

Gladiator

Στην ταινία μονομάχος είναι πραγματικά πολύ δύσκολο οι αρχαίοι Ρωμαίοι να χρησιμοποιούσαν μπουκάλες φυσικού αερίου
Star Wars

Παρακολουθήστε με προσοχή: Ένας από τους stormtroopers (στην άκρη δεξιά) είναι πολύ ψηλός και χτυπά το κεφάλι του κατά το πέρασμα από την πόρτα.

Πηγή brightside
Previous Article

Υπογραφές Διάσημων Συγγραφέων Που Δημοπρατήθηκαν Έναντι Εντυπωσιακών Ποσών.

Next Article

16 έργα σχιζοφρενών, που απεικονίζουν πως αισθάνονται

Διαβάστε επίσης: